Αλληλογραφία: Αυτοκόλλητα και car customization

Αγαπητέ Δημήτρη,

Θα ήθελα να βάλω κάποια αυτοκόλλητα επάνω στο αυτοκίνητό μου για να το κάνω λίγο πιο customized. Συγκεκριμένα θα ήθελα να καλύψω τους καθρέπτες και κάποια σημεία στις πόρτες. Τι πρέπει να προσέξω; Υπάρχει κάποια τεχνοτροπία ή υλικό που είναι πιο ανθεκτικό στις κακές καιρικές συνθήκες; Να σημειώσω ότι το αυτοκίνητό μου συνήθως το παρκάρω έξω, εκτός parking.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια,

Εύα, Λάρισα

Αγαπητή Εύα, 

Οι μεμβράνες και τα αυτοκόλλητα είναι μία εύκολη λύση ώστε να κάνεις το αυτοκίνητο σου να ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος. Τώρα αν αυτό είναι αρνητικό ή θετικό εξαρτάται καθαρά από εσένα και από την αισθητική των αυτοκόλλητων που θα διαλέξεις. Πολύ διαδεδομένο τον τελευταίο καιρό είναι το sticker bomb ειδικά για τους εξωτερικούς καθρέπτες του αυτοκινήτου.

Επιλέγοντας επώνυμα αυτοκόλλητα και τοποθετώντας τα σε επαγγελματίες του είδους, θα έχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα σε αντοχή και διάρκεια ζωής του αυτοκόλλητου. Σημαντικό ρόλο παίζει και η εύκολη αφαίρεση του αυτοκόλλητου χωρίς επιπτώσεις για το εργοστασιακό χρώμα σε περίπτωση που τα έχουμε απλά βαρεθεί ή θέλουμε να πουλήσουμε το αυτοκίνητο.

Διαβάσατε αυτήν την ερώτηση πρώτη φορά στη Soferina στο ΤΕΥΧΟΣ 7/ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2016. Μάθετε περισσότερα για τη Soferina In Print εδώ.
Μεταβείτε στην επόμενη ερώτηση.