Εύη Γεωργακοπούλου

Η Εύη είναι από την Αθήνα αλλά ζει στη Θεσσαλονίκη που λατρεύει! Δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης και παράλληλα αφιερώνει ένα μεγάλο μέρος του προσωπικού της χρόνου για το Σύλλογο ‘Θερμαϊδες’ με κύριο έργο τη συντήρηση της παιδοκαρδιολογικής πτέρυγας του ΑΧΕΠΑ και γενικότερα την βοήθεια παιδιών με καρδιοπάθειες. Περνάει πολλές ώρες οδηγώντας μεταξύ της επαγγελματικής της δραστηριότητας, του φιλανθρωπικού έργου αλλά και των οικογενειακών υποχρεώσεων της.

 • Mazda 323F
  Mazda 323F

  Τι θυμάστε από το πρώτο σας αυτοκίνητο;
  Τι να πρωτοθυμηθώ; Νομίζω όμως ότι δεν θα ξεχάσω ποτέ την απερίγραπτη χαρά όταν πήγα να το παραλάβω από την αντιπροσωπεία! Ήταν ένα σχετικά σπορ αυτοκίνητο, ένα MAZDA 323F, γκρι, που στα μάτια μιας δεκαοχτάχρονης τότε, φάνταζε μαγικό!

  Αυτοκίνητο: Πάθος ή αναγκαίο εργαλείο;
  Και τα δύο! Δυστυχώς, έτσι όπως είναι πια η καθημερινότητά μας με τις ατελείωτες υποχρεώσεις και μετακινήσεις είναι.. αναγκαίο κακό! Από την άλλη βέβαια αν έχεις την πολυτέλεια να έχεις ένα αυτοκίνητο που σου αρέσει πολύ, μπορείς να εκπληρώσεις παράλληλα και το πάθος σου στον ελεύθερο σου χρόνο, απολαμβάνοντας την οδήγηση! Τώρα θα μου πείτε που; Στους ελληνικούς δρόμους; Τι να κάνουμε, αυτούς έχουμε με αυτούς θα πορευτούμε.

 • Ποιο είναι το αμάξι των ονείρων σας ;
  Δεν θα έλεγα ότι υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο αμάξι των ονείρων μου. Μπορεί ίσως όταν ήμουν μικρή… Σίγουρα όμως θα ήθελα να έχω κάποιο που αν είχα τη δυνατότητα, να μπορούσα μαζί του να γυρίσω τον κόσμο.
 • Τι είναι αυτό που σας αρέσει ή ενθουσιάζει στην οδήγηση ;
  Η ελευθερία, η ανεξαρτησία! Θεωρώ πολύ σημαντικό να μπορείς να κινείσαι χωρίς να ζορίζεις κάποιον ή να ζορίζεσαι, τι στιγμή που θέλεις και για όποιον προορισμό εσύ χαράξεις!

Διαβάστε περισσότερες συνεντεύξεις