Ισμήνη Φαμπιάτου

Η Ισμήνη Φαμπιάτου ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Από τους αγώνες kart στο ιστορικό Ράλι Ακρόπολις και έπειτα στα media, η δυναμική λάτρης της ταχύτητας δεν σταματά πουθενά.

 • Citroën Saxo
  Citroën Saxo

  Τι θυμάστε από το πρώτο σας αυτοκίνητο;
  Το πρώτο αυτοκίνητο μοιάζει αρκετά με τον πρώτο έρωτα. Το Citroen Saxo 1.6 VTS που απέκτησα το 2001, πληρώνοντας μόνη μου άπειρες δόσεις, ήταν για εμένα ένα ορόσημο και μια δήλωση ελευθερίας! Το Saxo ήταν ένα «αλητάκι» που θα μου λείπει πάντα, ότι και να οδηγώ.

  Αυτοκίνητο: Πάθος ή αναγκαίο εργαλείο;
  Το αυτοκίνητο είναι πολύ παραπάνω από πάθος ή ένα εργαλείο. Είναι μια μοναδική μορφή τέχνης η οποία όταν ενωθεί σε ένα κομμάτι μέταλλο με τη σωστή τεχνολογία, μετατρέπει ένα αναγκαίο εργαλείο σε πάθος. Το ίδιο αυτοκίνητο που σε πάει κάθε μέρα στη δουλειά, μπορεί να σε ταξιδέψει στα πιο όμορφα μέρη χαρίζοντας στιγμές οδηγικής απόλαυσης.

 • Ποιο είναι το αμάξι των ονείρων σας ;
  Στον κόσμο των ονείρων μία BMW M3 CSL του 2005(E46) με χειροκίνητο 6άρι, δεν θα με χάλαγε καθόλου. Στον πραγματικό κόσμο σαν μητέρα τριών παιδιών, νομίζω πως εκείνο το παλιό-καλό Ford S-Max (2008) με τον πεντακύλινδρο turbo θα έκανε τη σωστή δουλειά.
 • Τι είναι αυτό που σας αρέσει ή ενθουσιάζει στην οδήγηση ;
  Η Οδήγηση, ακόμα και σε δημόσιους δρόμους, έχει το καλό για όλους εμάς που αγαπάμε το αυτοκίνητο ότι απορροφά το μυαλό μας μακριά από τα προβλήματα και την μονοτονία της καθημερινότητας. Είναι ψυχοθεραπεία, μας ηρεμεί. Μέσα στην πόλη προτιμώ να οδηγώ ιδιαίτερα αργά και εκνευριστικά προσεκτικά. Αν μιλάμε όμως για αγωνιστική οδήγηση η αδρεναλίνη που παράγει η οδήγηση στο όριο, εμένα προσωπικά με απογειώνει σε ένα μαγικό κόσμο, σε ένα κόσμο αποκλειστικά δικό μου. Μην μου ζητήσετε να τον περιγράψω γιατί δεν έχω τα λόγια!

Διαβάστε περισσότερες συνεντεύξεις