Οδηγούν

Άννα Λαζοπούλου

email-icon-vector-9TRRKXjac

profileANNAΗ Άννα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στην Ιταλία Lingue e letterature straniere και ευτυχώς δεν ασχολήθηκε με αυτό… Δουλεύει από τα 22 της σε μια από τις ωραιότερες περιοχές της πόλης τον Bαρδάρη. Δηλώνει έμπορος και ερωτευμένη.Μαριάννα Λαζαρίδουtwitter_circle_black-512

MariannaΙδέες και νέα project, το πιο πιθανό είναι να πετύχεις τη Μαριάννα να μιλάει για κάτι καινούργιο σε κάποιο φίλο ή συνεργάτη. Έχει σπουδάσει marketing και επικοινωνία και ενώ από τη μία μεριά τρελαίνεται ψάχνοντας στο διαδίκτυο το τελευταίο πιο εντυπωσιακό elevator speech ή κάποιο σουρεάλ start-up στην Σουηδία, από την άλλη λατρεύει τον έντυπο τύπο, κάθε περιοδικό παλιό ή καινούργιο με την ξεχωριστή του ιστορία, όσο και να το πολεμούν τα νέα μέσα.


Ζαχαρούλα Μανώληemail-icon-vector-9TRRKXjac

Η Ζαχαρούλα είναι ψυχολόγος, απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας, της φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ. Λατρεύει τη ψυχολογία και ότι αφορά στη μελέτη και ερμηνεία των ανθρώπινων σχέσεων και συμπεριφορών της καθημερινής ζωής. Έχει πολλές ασχολίες και ενδιαφέροντα, κάτι το οποίο θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τα κειμενάκια τα οποία υπογράφει. Άτομο που στοχάζεται, κρίνει, σχολιάζει, που είναι ανοιχτό στην κριτική και φυσικά αυτοσαρκάζεται. Από τα αγαπημένα της θέματα είναι η αυτογνωσία και η αυτοπραγμάτωση του ανθρώπου, καθώς και η συναισθηματική νοημοσύνη. Σας εύχεται καλή περιήγηση μέσα στη Soferina, και καλές και εποικοδομητικές αναγνώσεις…


Φωτεινή Μανώλη

email-icon-vector-9TRRKXjac
Η Φωτεινή είναι ένα ανήσυχο πνεύμα που αγαπά τη ζωή και χαίρεται με το κάθετι. Εκτιμά και απολαμβάνει τους ανθρώπους και τις στιγμές και δίνεται ολοκληρωτικά σε ότι αγαπά και με ότι καταπιάνεται. Της αρέσουν τα ταξίδια, οι νέες εμπειρίες και οι συζητήσεις με ευχάριστους ανθρώπους. Η τρέλα της για την ιστορία την οδήγησε να σπουδάσει Ιστορία και Αρχαιολογία στη Θεσσαλονίκη από όπου και κατάγεται. Αγαπημένη φράση ζωής: Χαμογέλα στη ζωή για να σου χαμογελάσει και εκείνη!


Ελευθέριος Κοσμίδης

Μέτοικος στη Θεσσαλονίκη (προσωρινά) από το 1992 για σπουδές. Γράφει μάλλον επειδή email-icon-vector-9TRRKXjacδεν μπορεί να ζωγραφίσει ή επειδή δεν μπορεί να παίξει μουσική. Αγαπά το storytelling και θεωρεί πως πλάθοντας όμορφες ιστορίες μπορούμε να επικοινωνήσουμε, να ταξιδέψουμε και να ζήσουμε ομορφότερα.


Επίσης, για το site γράφουν και πολλοί φίλοι της Soferina, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ, για το κέφι και τις ιδέες τους! Για να δείτε άρθρα φίλων μας πατήστε εδώ: Guest Editors.