Οδηγούν

Άννα Λαζοπούλου

email-icon-vector-9TRRKXjac

profileANNAΗ Άννα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στην Ιταλία Lingue e letterature straniere και ευτυχώς δεν ασχολήθηκε με αυτό… Δουλεύει από τα 22 της σε μια από τις ωραιότερες περιοχές της πόλης τον Bαρδάρη. Δηλώνει έμπορος και ερωτευμένη.Μαριάννα Λαζαρίδουtwitter_circle_black-512

MariannaΙδέες και νέα project, το πιο πιθανό είναι να πετύχεις τη Μαριάννα να μιλάει για κάτι καινούργιο σε κάποιο φίλο ή συνεργάτη. Έχει σπουδάσει marketing και επικοινωνία και ενώ από τη μία μεριά τρελαίνεται ψάχνοντας στο διαδίκτυο το τελευταίο πιο εντυπωσιακό elevator speech ή κάποιο σουρεάλ start-up στην Σουηδία, από την άλλη λατρεύει τον έντυπο τύπο, κάθε περιοδικό παλιό ή καινούργιο με την ξεχωριστή του ιστορία, όσο και να το πολεμούν τα νέα μέσα.


Ζαχαρούλα Μανώληemail-icon-vector-9TRRKXjac

Η Ζαχαρούλα είναι ψυχολόγος, απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας, της φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ. Λατρεύει τη ψυχολογία και ότι αφορά στη μελέτη και ερμηνεία των ανθρώπινων σχέσεων και συμπεριφορών της καθημερινής ζωής. Έχει πολλές ασχολίες και ενδιαφέροντα, κάτι το οποίο θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τα κειμενάκια τα οποία υπογράφει. Άτομο που στοχάζεται, κρίνει, σχολιάζει, που είναι ανοιχτό στην κριτική και φυσικά αυτοσαρκάζεται. Από τα αγαπημένα της θέματα είναι η αυτογνωσία και η αυτοπραγμάτωση του ανθρώπου, καθώς και η συναισθηματική νοημοσύνη. Σας εύχεται καλή περιήγηση μέσα στη Soferina, και καλές και εποικοδομητικές αναγνώσεις…


Δημήτρης Ταρλαντάςemail-icon-vector-9TRRKXjac
Jimi

Petrolhead από μικρή ηλικία, με μεγάλη αγάπη για το αυτοκίνητο και τις μοτοσυκλέτες, χωρίς να αποκλείουμε άλλα μηχανοκίνητα μέσα… Ως επακόλουθο των παραπάνω, σπούδασε μηχανολόγος μηχανικός και ασχολείται επαγγελματικά με τον χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτου. Πάντα πρόθυμος για συζητήσεις σχετικά με τεχνικά θέματα γύρω από το αυτοκίνητο, για νέα μοντέλα και οδηγικές εμπειρίες…


Ιωάννης Ξηροκώστας

twitter_circle_black-512

ΓιάννηςΟ Γιάννης επιμένει να προσπαθεί να συνδυάσει βουνό με θάλασσα. Ξεκίνησε να σπουδάζει Οικονομικές επιστήμες γιατί ήθελε να γίνει στέλεχος σε πολυεθνική, σπούδασε χορό γιατί ήθελε να ανέβει στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου και τώρα αποφάσισε ότι θέλει να γίνει ένας λαμπρός graphic designer! Tech freak γιατί χωρίς την τεχνολογία δεν αντέχει ούτε μία μέρα αλλά και λάτρης μιας ρομαντικής βόλτας δίπλα σε μία λίμνη.


Κώστας Μιχαλέας

kostasphotoΗ αγαπημένη φράση του Κώστα  είναι “Life is too short to remove USB safely”. Ο Κώστας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Media and Communication στο εξωτερικό, όπου και έζησε αρκετά χρόνια. Του αρέσουν τα ταξίδια, η μουσική, τα anime  και το paintball.


Ειρήνη Παΐσηemail-icon-vector-9TRRKXjac

ireneΗ Ειρήνη είναι διεθνολόγος-οικονομολόγος, απόφοιτη του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονία.
Πέραν των οικονομικών, της αρέσουν τα περιοδικά, το σινεμά και οι επικοδομητικές συζητήσεις πάνω σε θέματα της καθημερινότητας.
Τέλος, κατέχει πιστοποιητικό αισθητικής άκρων, μιας που ένα από τα χόμπι της είναι ο καλλωπισμός και ό,τι έχει να κάνει με τον κλάδο της ομορφιάς. Πιστεύει ότι αυτός που αγαπά τον εαυτό του οφείλει να φροντίζει τη σωματική του υγεία, καθώς και την εξωτερική του εμφάνιση.
Σας εύχεται να έχετε μια όμορφη ανάγνωση της SOFERINA.


Επίσης, για το site γράφουν και πολλοί φίλοι της Soferina, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ, για το κέφι και τις ιδέες τους! Για να δείτε άρθρα φίλων μας πατήστε εδώ: Guest Editors.