Πέπη Ευγενιάδου-Snow

Η Πέπη είναι μουσικός, τις στιγμές όμως που καταφέρνει και ξεφεύγει από τα πλήκτρα του πιάνου και τους μαθητές της, τις αφιερώνει σε εξορμήσεις και ταξίδια κατά προτίμηση με αυτοκίνητο προς κάποια απέραντη παραλία.

 • VW Beetle 1967
  VW Beetle 1967

  Τι θυμάστε από το πρώτο σας αυτοκίνητο;
  Τα πάντα! Ήταν «Χελώνα» του 1967, ήταν το τέλειο αυτοκίνητο και πραγματικά με πήγε παντού. Το πιο χαρακτηριστικό που θυμάμαι από τότε είναι ότι ούτε μια στιγμή δεν μπορούσα να οδηγήσω χωρίς να παίζει μουσική. Πάντα επίσης προσέχω, από την πρώτη μέρα που οδηγώ να μην συνδυάζω ποτέ ποτό και οδήγηση.

  Αυτοκίνητο: Πάθος ή αναγκαίο εργαλείο;
  Μια ισορροπία θα έλεγα ανάμεσα στα δύο είναι η σωστή απάντηση για μένα. Άλλες στιγμές είναι ανάγκη απλά να το χρησιμοποιήσω για καθημερινές δουλειές, άλλες πάλι γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι μιας περιπέτειας ή μιας όμορφης εμπειρίας.

 • Ποιο είναι το αμάξι των ονείρων σας ;
  Θα δυσκολευόμουν αρκετά να διαλέξω. Κάτι ίσως μεταξύ πολυτέλειας, μια Ferrari ας πούμε, και νοσταλγίας… πάντα θα αναπολώ την αγαπημένη μου χελωνίτσα.
 • Τι είναι αυτό που σας αρέσει ή ενθουσιάζει στην οδήγηση ;
  Είμαι πάρα πολλά χρόνια οδηγός. Έχω οδηγήσει πολλά αυτοκίνητα στην Ελλάδα αλλά και στην Αγγλία όπου η οδήγηση είναι και αρκετά διαφορετική, τόσο στους ρυθμούς της όσο και πρακτικά. Θα έλεγα ότι δεν ενθουσιάζομαι τόσο πολύ με τεχνικά θέματα της οδήγησης αλλά σίγουρα μου αρέσει πολύ η αίσθηση της αυτοκίνησης.

Διαβάστε περισσότερες συνεντεύξεις