Σταυρούλα Δημητριάδου

Η Σταυρούλα είναι hair stylist σε beauty salon της πόλης μας. Δουλεύει ατελείωτες ώρες σε ένα επάγγελμα που απλά λατρεύει, ονειρεύεται όμως ταξίδια και αποδράσεις με το αγαπημένο της μέσο μετακίνησης, το αυτοκίνητο.

 • Fiat Seicento
  Fiat Seicento

  Τι θυμάστε από το πρώτο σας αυτοκίνητο;
  Το πρώτο μου αυτοκίνητο, το καναρινάκι μου όπως το έλεγα, ήταν ένα Fiat Seicento κιτρινάκι. Θυμάμαι ότι είχα δεθεί πάρα πολύ μαζί του. Ήταν ένα πολύ νευρικό αυτοκίνητο, κομψό και μικρό με το οποίο μπορούσα να πάω οπουδήποτε. Μπαίναμε όλοι μαζί μέσα τότε, μαζί με τους φίλους μου, φεύγαμε εκδρομές στη θάλασσα. Πραγματικά το αγάπησα πολύ και μου χάρισε πανέμορφες αναμνήσεις.

 • Αυτοκίνητο: Πάθος ή αναγκαίο εργαλείο;
  Για μένα πιστεύω ότι το αυτοκίνητο είναι ένα εργαλείο, αλλά καμιά φορά είναι αλήθεια πως δένεσαι και με τα εργαλεία.

 • Ποιο είναι το αμάξι των ονείρων σας ;
  Είμαι άτομο που αγαπάει πολύ τα ταξίδια και γι’ αυτό θα έλεγα ότι μου αρέσουν πολύ τα τζιπ. Θα μου άρεσε πάρα πολύ κάποια στιγμή να αποκτήσω το δικό μου τζιπάκι και να κάνω πολλά ταξίδια, στο βουνό ή στη θάλασσα και σε μέρη που δεν μπορεί να φτάσει ένα απλό αυτοκίνητο.
 • Τι είναι αυτό που σας αρέσει ή ενθουσιάζει στην οδήγηση ;
  Μου αρέσει πάρα πολύ το ότι το αυτοκίνητο με κάνει να νιώθω μεγάλη ανεξαρτησία. Όταν οδηγείς, νιώθεις ελεύθερη. Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις, ανά πάσα στιγμή, μπορείς όμως και να εξυπηρετήσεις κόσμο που χρειάζεται τη βοήθειά σου.

Διαβάστε περισσότερες συνεντεύξεις