Πουλώντας…με συναίσθημα

Άννα Λαζοπούλου

Ξέρω ξέρω, οι άντρες που ίσως διαβάσουν αυτό το editοrial, θα  κοροϊδεύουν και θα μου  ετοιμάσουν τα χαρτομάντηλα, αλλά όχι δεν είναι αυτός ο σκοπός…

Παίρνουμε τα πράγματα από την αρχή!

Είσαι νέα, ανεξάρτητη, δυναμική, αποφασιστική και ξεκινάς να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο. Πας σε όλες τις αντιπροσωπείες, ακούς τη γνώμη φίλων και γνωστών, μετράς τα λεφτά σου και αποφασίζεις.

Έτοιμη, διαπραγματεύεσαι με τον πωλητή στην Αντιπροσωπεία της επιλογής σου, που μάλλον σε κοιτάει περίεργα, γιατί κατά βάθος πιστεύει πως δεν ξέρουν οι γυναίκες από αυτοκίνητα…Ξεκινάς να υπογράψεις τα χαρτιά.

Ζητάς εν τω μεταξύ και μια έκπτωση, άλλωστε το εμπορικό δαιμόνιο δε σε αφήνει.

Και μάλιστα, ο κύριος αυτός σου κάνει την έκπτωση που θέλεις, υπογράφεις λοιπόν και το μωρό σου σε περιμένει…Είναι όμορφο, δυναμικό και αυτό όπως εσύ, έχει και ωραία μοντέρνα χρώματα και όλα τα τέλεια αξεσουάρ που θα σε βοηθήσουν να περνάς μαζί του όλες αυτές τις ώρες που θα το κυκλοφορείς.

Άσε δε που η ικανοποίηση που έχεις πάρει με τη συγκεκριμένη και επιτυχημένηSALE3 διαπραγμάτευση σε έχει ήδη ανεβάσει κάποιους πόντους στα μάτια σου… μέχρι τη στιγμή, που τυχαία ανακαλύπτεις στο περιοδικό που πέφτει στα χέρια σου ότι στη χώρα καταγωγής του μικρού σου αποχτήματος το μοντέλο αυτό είναι κιόλας παλιό και εις τας Ευρώπας σε λίγο κυκλοφορεί η νέα έκδοση. Ίσως θα ήταν καλύτερα να περίμενες λίγες εβδομάδες γιατί  εσύ έχεις μόλις αγοράσει το παρελθόν!

Αυτό κι αν είναι φιάσκο, αλλά γιατί να σε νοιάξει όταν έχεις ολοζώντανο μπροστά σου το μωρό σου και οι δρόμοι όλοι σε περιμένουν να τους κατακτήσεις;

Τα χρόνια περνούν, το μικρό σου αυτοκίνητο σε έχει βγάλει ασπροπρόσωπη, είναι τώρα μια πραγματική κυρία, έπαψε πια να είναι μωρό.  Και εσύ κατανοείς ότι έκανες τότε λάθος  αλλά ακόμη και αν σου στοίχισε λίγο παραπάνω, χαλάλι της…

SALE2Μεγαλώνοντας μαζί με το αυτοκίνητο και εσύ, καταλαβαίνεις ότι μάλλον χρειάζεσαι ένα μεγαλύτερο τώρα. Άλλωστε και η οικογένεια αυξήθηκε και η εξέλιξή σου αυτήν την αλλαγή υπαγορεύουν. Η αλήθεια είναι ότι επιτρέπεται να έχεις δυο αυτοκίνητα,  δεν απαγορεύεται από κανένα νόμο. Αλλά  η απόφαση να πουληθεί το μικρό σου αγαπημένο, έχει παρθεί από την οικογένεια….

Όσο και να σε πονάει, όσο και να έχεις ζήσει μαζί του τόσα πολλά, πρέπει να το αφήσεις να φύγει…

Τα χαρτομάντηλα, τα χαρτομάντηλα… δώστε τα μου επιτέλους…

Με αναστάτωσε αυτός ο αποχωρισμός του μικρού μου αυτοκινήτου τελευταία, η μικρή μου κυρία δε θα είναι πια μαζί μου. Θα εξυπηρετεί κάποια άλλη οικογένεια, κάποιος άλλος θα τη φροντίζει.

Και εγώ θα αγοράσω ένα άλλο αυτοκίνητο πιο κοντά στις τωρινές μου ανάγκες. Να προσέξω να είναι το πιο καινούριο μοντέλο αυτή τη φορά! Αλλά τώρα πια δεν ανησυχώ, υπάρχει η Soferina να μου δείξει όλα τα σούπερ τέλεια αυτοκίνητα και τις νέες ανανεωμένες εκδόσεις.