Τρία top προϊόντα αυτοκινήτου από την Ancom ΕΠΕ

Κωνσταντίνος Μιχαλέας 

Krios Purifier 

Το Krios Purifier είναι η πιο κατάλληλη λύση για την απολύμανση του air condition του αυτοκινήτου σας. Έχει αντιβακτηριδιακή δράση, εξουδετερώνει τις δυσοσμίες και αφήνει στην καμπίνα ένα απαλό άρωμα μέντας. Το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι να ενεργοποιήσετε το σύστημα air condition του αυτοκινήτου σας στο max, με τον αέρα σε ανακύκλωση και να ελευθερώσετε τη βαλβίδα του απολυμαντικού σπρέι. Αφήστε το Krios Purifier να λειτουργήσει από μόνο του. (προσοχή: παραμείνετε έξω από το αυτοκίνητο για τουλάχιστον 15 λεπτά κατά τη δράση του Purifier)

 

Παρακολουθείστε ένα video για σωστό τρόπο χρήσης του Krios Purifier

Ac Rolcar – Γρύλοι παραθύρων Ace veicolo ind

Οι γρύλοι παραθύρων, είτε ηλεκτρικοί είτε μηχανικοί, είναι απαραίτητοι σε κάθε αυτοκίνητο. Αν και συνήθως αυτοί οι μηχανισμοί δεν χαλάνε, η συχνή χρήση τους, η υγρασία, οι κραδασμοί και οι διαφοροποιήσεις της θερμοκρασίας μπορεί να επιφέρουν φθορές. Αν πρόκειται να αντικαταστήσετε τον γρύλο σας, σκεφτείτε την ιταλική εταιρεία Ac Rolcar. Εξειδικεύεται σε τέτοιους μηχανισμούς και διαθέτει μια τεράστια γκάμα γρύλων που φτάνει τους 2700 κωδικούς.

Meat&Doria – Αισθητήρες Παρακολούθησης Πίεσης Ελαστικών (TMPS) 

Διατηρώντας τις πιέσεις των ελαστικών του αυτοκινήτου μας στις σωστές τιμές κερδίζουμε τόσο σε οικονομία καυσίμου όσο και σε ασφάλεια. Ένα ελαστικό με χαμηλή πίεση προκαλεί αυξημένες τριβές κύλισης και αστάθεια στην οδήγηση. Αντιθέτως, ένα ελαστικό με πολύ υψηλή πίεση αέρα, έχει μειωμένες τριβές, μειώνει όμως σημαντικά το κράτημα του αυτοκινήτου στις στροφές και φθείρει ανομοιόμορφα το ελαστικό. Για τους παραπάνω λόγους, η Ε.Ε. έκανε υποχρεωτική την χρήση συστήματος παρακολούθησης  της πίεσης των ελαστικών από τον Νοέμβριου του 2014 σε όλα τα καινούργια αυτοκίνητα. Έτσι ο κάθε τροχός απέκτησε τον δικό του αισθητήρα πίεσης, ο οποίος είναι προσαρμοσμένος στην βαλβίδα του αέρα και λειτουργεί ασύρματα. Η διάρκεια της μπαταρίας του είναι περίπου 7 χρόνια. Το προϊόν αυτό διατίθεται από την Meat&Doria.