Με αισιοδοξία σε μια νέα εποχή

Άννα Λαζοπούλου

Να ‘μαστε. Πάλι εδώ σε πείσμα των καιρών …

Ένα ακόμη καινούριο τεύχος γεμάτο ήλιο, θάλασσα, ενδιαφέρουσες ιδέες και αναδρομές. Γιατί ως γνωστόν όλα μπορούν να μας τα πάρουν, όχι όμως το άπλετο φως, τον γαλανό ουρανό, την αρμύρα της θάλασσας και την ψυχή μας.

Ζούμε σε αρκετά παράξενους καιρούς με παρατεταμένη αγωνία που σίγουρα δεν ευνοεί την επιχειρηματικότητα ή ό,τι έχει να κάνει με τη διατήρηση μιας καλής στάσης απέναντι στη ζωή. Θα το αντέξουμε άραγε;

Εμείς λέμε ΝΑΙ και αισιοδοξούμε πως βρισκόμαστε σε μια μεταβατική περίοδο που θα μας οδηγήσει σε μια καινούρια εποχή, ανανεωμένη, φρέσκια όπως η Άνοιξη, λαμπερή όπως το Καλοκαίρι.

Η κάθε στιγμή άλλωστε έρχεται όταν είμαστε έτοιμοι να την απολαύσουμε…

Και φυσικά προχωράμε με αυτήν τη διάθεση ανανέωσης και το απόλυτο μεράκι στο νέο μας τεύχος. Μιλάμε για τα καινούρια αυτοκίνητα, τις πρωτοποριακές ιδέες του μέλλοντος, τα κλασικά μοντέλα του παρελθόντος που ακόμη συναρπάζουν και φυσικά τις οικονομικές λύσεις για το σήμερα.  Αλλά και θέματα που προκαλούν τη γυναικεία φιλαρέσκεια και λύσεις που ενδιαφέρουν όλους μας για την ασφάλεια και την καθαριότητα στο αγαπημένο μας όχημα. Μαζί με μια καινούρια συνταγή για τα ταξίδια μας. Ένα τεύχος που έχει κάτι ξεχωριστό για τον καθένα!

Καλή απόλαυση στο ξεφύλλισμα αυτού του τεύχους μας που σας το παραδίδουμε με πολλή αγάπη από το team της Soferina.

Dream on and drive in…