Να μην ξεχάσω αυτήν την εβδομάδα\ Week 37

Μαριάννα Λαζαρίδου

9-15 Σεπτεμβρίου 2017

#FairTime ΔΕΘ και η Θεσσαλονίκη γεμίζει κόσμο για 1 εβδομάδα

Η 82η ΔΕΘ ξεκινάει αυτό το Σάββατο έως και την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου. Φέτος, πάνω από 600 επιχειρήσεις θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους επιδιώκοντας να τραβήξουν την προσοχή του κοινού και να δείξουν την άποψή τους για ένα πιο φωτεινό μέλλον. Παράλληλές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν το Φεστιβάλ Τέχνης Επιστήμης Τεχνολογίας του Ευρωπαϊκού προγράμματος Artecitya στο Περίπτερο 2 καθώς και τις καθημερινές βραδινές συναυλίες (έναρξη: 21.00, είσοδος με το εισιτήριο της έκθεσης, πρόγραμμα εδώ).

Η Soferina θα βρεθεί φέτος στην ΔΕΘ, αυτή τη φορά στο Περίπτερο 15, Σταντ 4.

#FestivalSeeeker «Η νύχτα και η πόλη» στη Μονή Λαζαριστών, Θεσσαλονίκη

Δύο μαγευτικές βραδιές υπόσχονται οι διοργανωτές του φεστιβάλ «Η νύχτα και η πόλη» στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου. Ένας συνδυασμός προβολών ταινιών μεγάλου και μικρού μήκους συνοδεύεται με δύο συναυλίες jazz το Σάββατο από τους Yako Trio και την Κυριακή από τους Night Jam Sessions.

#ListenClosely The Monocle Weekly, σταθερή Κυριακάτικη αξία

Επιστροφή στη δουλειά αλλά και σε κάποιες αγαπημένες συνήθειες που κάνουν την εβδομάδα πιο ευχάριστη. Το εβδομαδιαίο PodCast «Monocle Weekly» του περιοδικού Monocle, κάθε Κυριακή, γεμάτο νέα, πολιτιστικά θέματα, αφιερώματα σε επιχειρήσεις και συνεντεύξεις προσώπων από όλο τον κόσμο, παραμένει εδώ και αρκετά χρόνια σταθερή αξία. Απαραίτητο relaxing συνοδευτικό με ένα ζεστό καπουτσίνο στις βροχερές μέρες που θα ακολουθήσουν.

#ReadMeMore Το 10ο τεύχος της Soferina έχει μόλις κυκλοφορήσει!

Από αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να βρείτε το νέο μας τεύχος σε σημεία διανομής σε όλη την χώρα. Σ’ αυτό το τεύχος θα βρείτε ακόμα περισσότερες σελίδες και ένα νέο ανανεωμένο look που ελπίζουμε να ενθουσιάσει! Οι κλασικές μας στήλες, road trips, test drives, τεχνικά, συνοδεύονται αυτήν τη φορά με αποκλειστικές συνεντεύξεις που μας ταξίδεψαν από τη Θεσσαλονίκη μέχρι και το Τέξας. Το ταξίδι όμως δεν σταματάει στο χώρο αλλά μεταφέρεται και στον χρόνο, με μια Special αναδρομή στην ιστορική σχέση της ΔΕΘ με το αυτοκίνητο καθώς και με έναν γεμάτο αναμνήσεις περίπατο στην παλιά Μαρμάρινη Πλατεία Διοικητηρίου. Τι σχέση έχει ο Mr Bean με το αυτοκίνητο, ο Φερνάντο Αλόνσο με την Χαβάη, δύο φευγάτα ερωτήματα που απαντάμε με ειδικά αφιερώματα παράλληλα με πολλά tips και συμβουλές οδήγησης.

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα… #DriveInStyle