Να μην ξεχάσω αυτήν την εβδομάδα\ Week 38

Μαριάννα Λαζαρίδου

16-22 Σεπτεμβρίου 2017

#ArtLovers Η μεγαλύτερη κυανοτυπία στον κόσμο θα έχει ήλιο Θερμαϊκού

Τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, ώρα: 10.00-13.00 μπροστά στο Macedonia Palace – Thessaloniki, το ΦωτοΓραφείον του Στέφανου Τσακίρη και η ομάδα του project Gyanotype προσκαλεί το κοινό σε μια προσπάθεια δημιουργίας της μεγαλύτερης κυανοτυπίας στον κόσμο. Το πανί θα είναι περίπου 280τμ. και δεν έχουμε παρά να παραβρεθούμε για να αφήσουμε το αποτύπωμά μας.

#FashionShows Εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο: Donna Spring/Summer 2018

Μια από τις πιο εντυπωσιακές εβδομάδες για να βρεθεί κανείς στο Μιλάνο, από τις 20 έως τις 25 Σεπτεμβρίου είναι μέρες αφιερωμένες στην γυναικεία μόδα για τη σεζόν Spring/ Summer 2018. Δείτε το πρόγραμμα των «sfilate» του Milan Fashion Week εδώ. Hashtag: #MFW

#Opera Μια έκθεση αφιερωμένη στη Μαρία Κάλλας

40 χρόνια μετά τον θάνατό της, το ίδρυμα Β & Μ Θεοχαράκη (Σύνταγμα/ Αθήνα) διοργανώνει μια ενδιαφέρουσα έκθεση για τη Μαρία Κάλλας. Η έκθεση με τίτλο «Μαρία Κάλλας – Ο μύθος ζει», περιλαμβάνει περισσότερα από 200 προσωπικά αντικείμενα της Σοπράνου. Ξεκίνησε τον Μάιο και θα διαρκέσει μέχρι και 30 Σεπτεμβρίου.

#DareToBeUnique Το μοναδικό χρώμα μιας MonZouzou θα σε συνεπάρει

Την είδαμε από κοντά στο ειδικό display στο Stand της Soferina στην ΔΕΘ, και την ερωτευτήκαμε! Ο λόγος για την «Καλοκαιρινή Νύχτα στην Μάνη», μια από τις τελευταίες προσθήκες στην συλλογή MonZouzou.

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα… #DriveInStyle