Να μην ξεχάσω αυτήν την εβδομάδα\ Week 40

Μαριάννα Λαζαρίδου

30 Σεπτεμβρίου-6 Οκτωβρίου 2017

#FestivalSeeeker Το πρώτο KIDOT Festival στη Θεσσαλονίκη

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και τη Κυριακή 1 Οκτωβρίου, το Νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης φοράει τα γιορτινά του και μεταμορφώνεται σε ένα πεδίο ψυχαγωγίας, εκπαίδευσης και δράσης για μικρούς και μεγάλους. Σε αυτόν το σύνδεσμο μπορείτε να επιλέξετε δραστηριότητες ανάλογα με την ηλικία σας. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

#NewTraditions OktoberFest στο Deutsche Schule

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου οι παλιοί και νέοι φίλοι του Oktoberfest μπορούν και πάλι να διασκεδάσουν στην παραδοσιακή γερμανική γιορτή μπύρας από τις 11 π.μ. στις εγκαταστάσεις της Γερμανικής Σχολής. Και φέτος στο Oktoberfest μπορείτε να δοκιμάσετε τις γνωστές γερμανικές σπεσιαλιτέ βασισμένες σε αυθεντικές συνταγές. Δείτε λεπτομέρειες εδώ.

#CityLife Το νέο συναντάει το παλιό στο 2ο Kapani Project

Τα στενά της κεντρικής αγοράς “Καπάνι”, στη Θεσσαλονίκη, θα φιλοξενήσουν την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 τρία stages, επτά live, δέκα performances, δεκαπέντε dj sets. Σε ρυθμούς alternative, free style, αλλά και με ζωντανές μουσικές του δρόμου. Το 2ο Kapani Project θα συνδυάσει φέτος και μια συνεργασία με το Thessaloniki International Film Festival διοργανώνοντας μεταμεσονύκτιες προβολές ταινιών σε μικρά καταστήματα της αγοράς. 

#LetsDance Frankie & Norma τμήμα αρχαρίων lindy hop

H Swing Academy στη Θεσσαλονίκη διοργανώνει ένα νέο πρόγραμμα εκμάθησης lindy hop, αυτήν τη φορά για μαθητές άνω των 45 ετών. Τα μαθήματα ξεκινάνε την Παρασκευή 6/10 στις 19:00 και θα γίνονται σε εβδομαδιαία βάση. Περισσότερες πληροφορίες σε αυτήν τη σελίδα FB.

 Μεχρι την επόμενη εβδομάδα… #DriveInStyle