Να μην ξεχάσω αυτήν την εβδομάδα\ Week 42

Μαριάννα Λαζαρίδου

14 – 20 Οκτωβρίου 2017

#FitnessFever Μια ποδηλατάδα αλά παλαιά

Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας οι «Κλασικοί Ποδηλάτες» οργανώνουν μια βόλτα με ποδήλατα και στολές εποχής, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 10.30-12.00 στο κέντρο της πόλης Ν. Μουδανιών. Θα ακολουθήσουν χοροί Swing της δεκαετίας του ’30-’40 με τους Jitterbugs skg. Μια σύντομη γεύση από τους Jitterbugs skg εδώ.

#NightLife Opening Night στο Μπη-σάιντ

 

Ένα από τα σημεία διανομής της Soferina In Print, το Μπη-Σαιντ (Εξάρχεια, Αθήνα) ανοίγει για την φετινή σεζόν με ένα φανταστικό πάρτυ. Σάββατο 14 Οκτωβρίου από τις 22.00 και μετά με ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον Dj Set 😉. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

#ArtLovers Ελληνικά τοπία της Μαρίνας Νικολαΐδη

Η Μαρίνα Νικολαΐδη παρουσιάζει τη συλλογή της ‘Ελληνικά Τοπία’ αυτήν την Παρασκευή 20/10 στις 18.30, στο Bon Appetit (Αγία Παρασκευή, Αθήνα). Διαβάστε εδώ την αποκλειστική συνέντευξη της δημιουργού στη Soferina.

#FashionShows Η Κατερίνα Κουτουκά συναντάει την Monzouzou και την Έλενα Σαμαρά

Την προηγούμενη εβδομάδα βρεθήκαμε στην παρουσίαση της νέας συλλογής της Κατερίνα Κουτουκά στη Θεσσαλονίκη. Οι νέες προτάσεις της αγαπημένης μπουτίκ του κέντρου περιλαμβάνουν φέτος τις ξεχωριστές Monzouzou hand-embroidered bags καθώς και μοναδικές δημιουργίες της Έλενας Σαμαρά. Insta Shop: @katerinakoutoukashop.

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα… #DriveInStyle