Να μην ξεχάσω αυτήν την εβδομάδα\ Week 43

Μαριάννα Λαζαρίδου

21 – 27 Οκτωβρίου 2017

#HigherUp Rollerblading με θέα το Παρίσι

Ιδιαίτερης σημασίας για το χώρο του αυτοκινήτου και των ανταλλακτικών η εβδομάδα που μας πέρασε, καθώς μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του κλάδου διεξήχθη στο Παρίσι (διαβάστε για την Equip’Auto 2017 εδώ). Για όσους μείνουν λίγες μέρες ακόμα στην Πόλη του Φωτός, να μια πολύ όμορφη και διαφορετική πρόταση! Από τις 20 Οκτωβρίου μέχρι και τις 5 Νοεμβρίου έχει στηθεί στον Πύργο Montparnasse μια pop-up πίστα Rollerblading στην οποία απολαμβάνεις 360° θέα του Παρισιού.

#MuseumTime Σβήνουν τα φώτα στα μουσεία του Λονδίνου

Τη Λονδρέζικη βερσιόν της ‘Νύχτας στο Μουσείο’ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι το επιλέξουν για ένα σύντομο Φθινοπωρινο break. Το ενδιαφέρον; Εκτός από το ότι το Λονδίνο προσφέρει μια φανταστική σειρά από τα καλύτερα μουσεία στον κόσμο, έχουν διοργανωθεί συγκεκριμένα events για τις βραδιές 26-28 Οκτωβρίου για τους επισκέπτες. Δεν θα ήθελα να το χάσω με τίποτα!… Κάποιες πληροφορίες εδώ αλλά και στα site των μουσείων.

#SoferinaLoves Φρένα, συμπλέκτες και cocktail

Ένας ακόμα αγαπημένος μας προορισμός δεν είναι άλλος από την εντυπωσιακή Ρώμη. Το πιο ταιριαστό σκηνικό για το μότο μας #driveinstyle, η Ρώμη προσφέρει μια πληθώρα από αξιοθέατα και βεβαίως ατελείωτο shopping. Αγαπημένο spot για τη Soferina, είναι το μπαρ ‘Freni e Frizioni’ (ελληνιστί Φρένα και Συμπλέκτες) για ένα πλούσιο απογευματινό aperitivo στην περιοχή Trastevere.

#BackΙnΤown Σινεμά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Επιστρέφοντας στην πόλη μας, η Κινηματογραφική Ομάδα Ψυχολογίας ΑΠΘ διοργανώνει μια προβολή της ταινίας ‘Eternal Sunshine of the Spotless Mind’ τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου στις 21.15 (Λεπτομέρειες εδώ). Περισσότερα για την ταινία σε ένα παλαιότερο άρθρο μας εδώ.

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα… #DriveInStyle