Να μην ξεχάσω αυτήν την εβδομάδα\ Week 44

Μαριάννα Λαζαρίδου

28 Οκτωβρίου – 3 Νοεμβρίου 2017

#GoKart Μια εναλλακτική πρόταση για το Σαββατοκύριακο

Η 28η Οκτωβρίου γιορτάζεται συνήθως εδώ στην Θεσσαλονίκη με παρέλαση, εορταστικό οικογενειακό γεύμα και έναν απαραίτητο καφέ στην παραλία. Για όσους όμως ψάχνουν φέτος μια εναλλακτική επιλογή, ξεκινάει σήμερα το Κύπελο Ελλάδος Karting 2017, στο Drive Park (Νέο Ρύσιο). Περισσότερες πληροφορίες στο FB Event εδώ.

#HandMade Fashion Workshop στη Θεσσαλονίκη

Ακολουθώντας το trend της εποχής, διοργανώνεται στο Event House Thessaloniki μια σειρά μαθημάτων δημιουργικής ραφής από την Έλενα Σπενταμίδου που θα περιλαμβάνει μαθήματα ενδυματολογίας, πατρόν και ραπτικής. Η πρώτη ενημερωτική συνάντηση την Δευτέρα στις 18.00.

Πολλά τα παραδείγματα #handmade projects τον τελευταίο καιρό, εμείς βεβαίως ξεχωρίζουμε τις φανταστικές MonZouzou – πατήστε εδώ για λίγη έμπνευση.

#Halloween Μια βραδιά γεμάτη τρομακτικές μορφές

Μπορεί το Halloween να είναι μια λίγο ξένη γιορτή για εμάς, αλλά δεν χάνουμε κάτι να το διασκεδάσουμε! Από τις 20.00 το βράδυ της Τρίτης, η Space Lab SKG, διοργανώνει το event ‘I Put a Spell on You – Halloween Night’ (details εδώ). Ένα μασκέ πάρτυ, γεμάτο χορό, μουσική και Face-Painting από την φανταστική ομάδα της Hairline.

#LearnMore Επιμορφωτικό σεμινάριο τεχνολογίας λιπαντικών

Όπως Business Needs Pleasure έτσι και η διασκέδαση πρέπει να συνδυάζεται και με λίγη γνώση. Η πρόταση της AutoMoto Oil Center, είναι ό,τι καλύτερο για μια Soferina που θέλει να μάθει περισσότερα για τα λιπαντικά ώστε να επιλέγει σωστά αλλά και να γνωρίζει τα πάντα γύρω από αυτό το τόσο σημαντικό στοιχείο του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας (1 Νοεμβρίου, ώρα: 18.30, AutoMoto Oil Center/ Θεσσαλονίκη).

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα… #DriveInStyle