Να μην ξεχάσω αυτήν την εβδομάδα\ Week 45

Μαριάννα Λαζαρίδου

4 – 10 Νοεμβρίου 2017

#FestivalSeeeker 58ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Αυτή η εβδομάδα του Νοεμβρίου με τον μουντό καιρό στην πόλη και τα πρώτα κρύα, είναι κάθε χρόνο σαν να έχει στήσει κάποιος το απαραίτητο σκηνικό για το φεστιβάλ. Αμέτρητες επιλογές ταινιών και αφιερωμάτων στην φετινή διοργάνωση, αξίζει σίγουρα μια βόλτα! (2-12 Νοεμβρίου, δείτε το πρόγραμμα εδώ)

#RememberRemember Η νύχτα του Guy Fawkes στο Λονδίνο

Όσοι ταξιδέψουν στο Λονδίνο αυτό το Σαββατοκύριακο, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά μια από τις πιο αγαπημένες γιορτές των Λονδρέζων. Η νύχτα του Guy Fawkes ή αλλιώς η νύχτα των πυροτεχνημάτων είναι στις 5 Νοεμβρίου και σε όλη την πόλη διοργανώνονται event που περιλαμβάνουν street food, markets, μουσική και βεβαίως πολλά πυροτεχνήματα. Από τις αγαπημένες μας επιλογές, το Bonfire στο πάρκο του Wimbledon ή και το event που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην περιοχή του Richmond κοντά στο ποτάμι.

#NightLife Η Martha High στην Αθήνα

Η Martha High, τραγουδίστρια soul και funk, γνωστή για την μακρόχρονη συνεργασία της με τον James Brown έρχεται στην Αθήνα. Θα παρουσιάσει το νέο της δίσκο μαζί με το group της Soul Cookers, για τρεις βραδιές, 3-6 Νομεβρίου στο Half Note Jazz Club.

 

Πάρτε εδώ μια πρώτη γεύση από τη μουσική της Martha High.

 

#FairTime Philoxenia 33η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού

Η σημαντικότερη τουριστική έκθεση της χώρας υποδέχεται επαγγελματίες και κοινό στις 10-12 Νοεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, παράλληλα με τη διεθνή έκθεση ξενοδοχειακού και επαγγελματικού εξοπλισμού, Hotelia. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Μέχρι την επόμενη εβδομάδα… #DriveInStyle