Να μην ξεχάσω αυτήν την εβδομάδα\ Week 46

Μαριάννα Λαζαρίδου

11 – 17 Νοεμβρίου 2017

#LearnMore Fashion Content για social media με την Sissy Validstyle

Ένα διαφορετικό σεμινάριο διοργανώνεται αυτήν τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου από την PillBOX στη Θεσσαλονίκη. Αν είσαι blogger, έχεις εταιρία ή κατάστημα ή αν δημιουργείς περιεχόμενο για εταιρίες και θέλεις να μάθεις πως θα δημιουργήσεις όμορφο fashion content για social media, αυτό το σεμινάριο είναι για σένα. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

#SomethingDifferent Van Gogh Alive – The Εxperience

Για όσους βρεθούν στην Αθήνα αυτήν την εβδομάδα, απαραίτητη είναι μια βόλτα στην πολυσυζητημένη multimedia έκθεση Van Gogh Alive. Μετά από περιοδεία σε 35 χώρες σε όλον τον κόσμο, βρίσκεται πλέον στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών όπου στηνόταν για 4 ολόκληρους μήνες από τον Ρόμπερτ Κιρκ και την εταιρεία Λάβρυς. «Φτιάξαμε μια ξεχωριστή εκθεσιακή εμπειρία σαν έναν νέο τρόπο που μπορεί κάποιος να έρθει σε επαφή με την τέχνη», δηλώνει ο κ. Κιρκ. 

#TheatreTicket Η Μαντάμ Σουσού με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου

Μένοντας για λίγο ακόμα στην Αθήνα, μια διασκεδαστική βραδινή πρόταση είναι σίγουρα η Μαντάμ Σουσού του Δημήτρη Ψαθά με την Δήμητρα Παπαδοπούλου σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα. Για περιορισμένες μόνο παραστάσεις από 11 Νοεμβρίου στο Θέατρο Παλλάς (Σύνταγμα).

#ArtGallery Οι MonZouzou στην γκαλερί Ρω

Το επόμενο Σάββατο από τις 11.οο έως και τις 16.00, η γκαλερί Ρω στον Λευκό Πύργο (Θεσσαλονίκη) φιλοξενεί τις hand embroidered bags MonZouzou. Δείτε από κοντά τα εντυπωσιακά κεντήματα πάνω στις χειροποιήτες τσάντες που έχουν γίνει το απαραίτητο αξεσουάρ για τον φετινό Χειμώνα. Για περισσότερες πληρφορορίες: γκαλερί Ρω.

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα… #DriveInStyle