Να μην ξεχάσω αυτήν την εβδομάδα\ Week 47

Μαριάννα Λαζαρίδου

18 – 24 Νοεμβρίου 2017

#ArtLovers Διεθνής Έκθεση Τέχνης, Θεσσαλονίκη – Helexpo

Μετά την επιτυχημένη 1η διοργάνωση και την ψήφο εμπιστοσύνης των 10.000 και πλέον επισκεπτών, από 22 χώρες, διοργανώνεται για 2η συνεχή χρονιά η Art Thessaloniki Fair, από τις 23-26 Νοεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. 300 καλλιτέχνες από 30 γκαλερί, 10 διαφορετικών χωρών, καθώς και 5 μουσειακές εκθέσεις, συνθέτουν το περιεχόμενο του φετινού προγράμματος.

#StayActive Μαθήματα τοξοβολίας στο WE

Μια ενδιαφέρουσα πρόταση για να παραμείνεις active και μάλιστα χωρίς να φύγεις από το κέντρο της πόλης. Τα μαθήματα τοξοβολίας στο WE γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη το απόγευμα, διαρκούν 1 ώρα και κοστίζουν μόνο 2 ευρώ (drop in). Υπάρχει επιλογή τμήματος αρχαρίων, προχωρημένων και μεικτό. Περισσότερα εδώ.

#Live Οι Ephemerals στο Duende Jazz Club, Θεσσαλονίκη

Οι επτά μουσικοί από το Λονδίνο παντρεύουν τον εφήμερο χαρακτήρα της σύγχρονης πραγματικότητας με τις σταθερές μουσικές αξίες της soul, της jazz και της afrobeat. H μουσική κολεκτίβα-φαινόμενο έρχεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη για 2 εμφανίσεις, 20 και 21 Νοεμβρίου, για δύο live που αναμένεται να προσελκύσουν νέους φίλους και να ικανοποιήσουν τους ήδη μυημένους. Περισσότερα για το event εδώ.

#FairTime Retro Classics 2017 στην Κολωνία

Η μεγαλύτερη έκθεση vintage αυτοκινήτων της Ευρώπης, Retro Classics, διοργανώνεται στην Κολωνία. Από τις 24 έως τις 26 Νοεμβρίου 2017, η Retro Classics θα διαθέτει εκθεσιακό χώρο 60.000 τετραγωνικών μέτρων στη Koelnmesse. Στην έκθεση συμμετέχουν αντιπρόσωποι, συντηρητές, κατασκευαστές, φίλοι και κλαμπ ιστορικών οχημάτων. Επιπλέον θα βρείτε αγορά ανταλλακτικών και αγοραπωλησίες οχημάτων.

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα… #DriveInStyle