Κάντε το Mini σας μοναδικό με το MINI Yours Customised

Δημήτρης Ταρλαντάς

Η MINI πάει την εξατομίκευση ένα βήμα μπροστά με τις νέες δυνατότητες τις οποίες προσφέρει στους κατόχους των αυτοκινήτων της.

Το αυτοκίνητο, πέρα από ιδιαίτερες και πολύ ακριβές κατασκευές, είναι ένα προϊόν μαζικής παραγωγής. Αυτό σημαίνει πως αν κάποιος / κάποια θέλει το αυτοκίνητό του να ξεχωρίζει από τα αντίστοιχα μοντέλα ή θέλει να εκφράζει την εαυτό του και την προσωπικότητά του σε αυτό, θα πρέπει να προβεί σε μετατροπές τουλάχιστον αισθητικής φύσης. Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων ικανοποιούν εν μέρει αυτή την ανάγκη προσφέροντας μεγάλη ποικιλία χρωματισμών για το εσωτερικό και το εξωτερικό του αυτοκινήτου, πάντα όμως υπάρχουν περιθώρια για το κάτι παραπάνω.

Η Mini θα προσφέρει για το 2018 ένα καινοτόμο πακέτο το οποίο δημιουργείτε κατά παραγγελία από τον πελάτη και με την χρήση τεχνολογιών όπως η τρισδιάστατη εκτύπωση (3D printing), η ψηφιοποίηση και η χάραξη γραμμάτων με λέιζερ, επιτρέπει την κατασκευή διακοσμητικών σε πλαστικά μέρη τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του αυτοκινήτου, καθώς και προβολέων LED στις πόρτες με ένα σχέδιο που εσείς έχετε επιλέξει, να προβάλουν στο έδαφος. Τα νέα αυτά εξατομικευμένα προϊόντα αναβάθμισης, θα είναι διαθέσιμα για πολλά μοντέλα Mini εντός  του 2018.

H BMW-Mini έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες με προτάσεις από τις νέες δυνατότητες εξατομίκευσης καθώς και το παρακάτω βίντεο…