Ν. Πουλάκης ΑΕΒΕ και Recycled Parts Project: μια ξεχωριστή πρόσκληση!

Ζαχαρούλα Μανώλη

Η εταιρεία Ν. Πουλάκης ΑΕΒΕ, επίσημος αντιπρόσωπος της Renault – Dacia Δυτικής Αττικής και Πειραιά, πραγματοποιεί ένα μοναδικό κάλεσμα καλλιτεχνών. Στα πλαίσια του Recycled Parts Project, δίνει την ευκαιρία σε καλλιτέχνες και ομάδες καλλιτεχνών να δημιουργήσουν χρηστικά ή μη αντικείμενα από ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

Πηγή: https://www.facebook.com/NPoulakisAEBE/

Με το συγκεκριμένο πρότζεκτ, το οποίο βρίσκει ανταπόκριση από καλλιτέχνες, ιδρύματα και εταιρείες, πραγματοποιείται ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση τμημάτων των αυτοκινήτων, με απώτερο στόχο την υποστήριξη του φυσικού και εικαστικού περιβάλλοντος.

Όσοι ενδιαφέρονται, προλαβαίνουν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και σήμερα, 30 Μαΐου 2018! Καλούνται να αποστείλουν ένα email στη διεύθυνση recycledpartsproject@gmail.com, με τίτλο ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ RECYCLEDPARTSPROJECT. Στο email θα περιλαμβάνονται ένα σύντομο CV (έως 300 λέξεων), καθώς και δείγμα του καλλιτεχνικού τους έργου σε ψηφιακή μορφή.

Κατόπιν, η ομάδα του Recycled Parts Project θα επικοινωνήσει με τους συμμετέχοντες για πληροφορίες και ανάθεση έργου.

Στοιχεία επικοινωνίας Recycled Parts Project:
Αριστέα Πουλάκη:   0030 6942019969
Γιαννοπούλου Έφη: 0030 6974885464

Δείτε την ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της εταιρείας Ν. Πουλάκης ΑΕΒΕ εδώ, καθώς και στη σελίδα facebook  της εταιρείας ΕΔΩ.
Επίσης, μπορείτε να βρείτε την ανακοίνωση στη σελίδα facebook Recycled Parts Project ΕΔΩ.

Θυμόμαστε ΕΔΩ τη πολλή ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στη Soferina η κα. Ελένη Πρωτόγερου, δημιουργός έργων μοντέρνας τέχνης με υλικό τα ανταλλακτικά των αυτοκινήτων.