The MINI: 60 years life-style collection

Το MINI Lifestyle γιορτάζει τα 60 χρόνια MINI και συνεχίζει την κληρονομιά του iconic brand.

Με μια ξεχωριστή εμφάνιση και αίσθηση εμπνευσμένη από τη δεκαετία του 60, η συλλογή MINI 60 Years Lifestyle συλλέγει τη γραμμή μεταξύ της σύγχρονης αισθητικής και του ζωντανού παρελθόντος του MINI.

Ένα ευρύ φάσμα προϊόντων όπως ενδύματα, τσάντες και αποσκευές, αξεσουάρ και είδη παιδικών αντικειμένων έχει δημιουργηθεί για να καταγράψει το μοναδικό πνεύμα του MINI και να το φέρει στην καθημερινή σας ζωή.

Πρόκειται για την αξιόλογη ιστορία, τη διαχρονική γοητεία καθώς και προϊόντα με μοναδικά και πρωτοποριακά χαρακτηριστικά που χαρακτηρίζουν το premium μάρκα MINI.

Ακόμη και σήμερα, 60 χρόνια μετά την εισαγωγή του πρώτου μοντέλου, ο βρετανός κατασκευαστής αυτοκινήτων, συνεχίζει να ανεβάζει τον πήχη από την άποψη της οδηγικής διασκέδασης, του εντυπωσιακού σχεδιασμού και της ατομικότητας.

Σε πολλές γενιές το απαράμιλλο συναίσθημα του go-cart και το εσωτερικό-βελτιστοποιώντας το εσωτερικό του συνεχίζουν να προσελκύουν μια συνεχώς αυξανόμενη φαντασία. Στην εξηκοστή του επέτειο, το MINI αντικατοπτρίζει έξι δεκαετίες έμπνευσης και παρουσιάζει 50 κομμάτια σχεδιασμένα με το χαρακτηριστικό στυλ της iconic brand.

Η πολιτιστική κληρονομιά συναντά το ύφασμα.

Εμπνευσμένο από το αγωνιστικό παρελθόν της MINI, η MINI 60 Years Lifestyle Collection προσφέρει μια ολοκαίνουργια σειρά ενδυμάτων για γυναίκες, άνδρες και παιδιά.

Το T-Shirt MINI Stripe διαθέτει το British Green για τις γυναίκες και Black για τους άνδρες. Οι γραμμικές λωρίδες των T-Shirts, οι οποίες διαχωρίζονται από τις οριακές αποστάσεις, εμφανίζονται στο χρώμα Coral της τάσης (που εισήχθη στο MINI Lifestyle Collection 2018-2020) καθώς και σε μια ζωντανή απόχρωση λεμονιού.

Με το τυποποιημένο κλασικό Minis που εμφανίζεται στα μπλουζάκια MINI Car Print και ένα μοτίβο δάφνης στο MINI Vintage Logo T-Shirt (επίσης διαθέσιμο για παιδιά), η συλλογή προσφέρει αυθεντικά σύμβολα οδήγησης τόσο για το δρόμο όσο και για την αγωνιστική οδήγηση πίστα.

Αξεσουάρ – από απόλυτα δροσερό έως απόλυτα λαχταριστό.

Το καλαμάκι πάγου τσαγιού MINI Color Block και οι κούπες παγωτού τσαγιού MINI Color Block σερβίρουν δροσερά αναψυκτικά κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής εποχής.

Η Κανάτα καθώς και οι Κούπες διατίθενται σε τρία χρώματα: Μαύρο, Κοράλλι και Πράσινο. Το σετ παιχνιδιών MINI Beach Tennis, με φωτεινά κοράλλια, προσφέρει στους beachgoers όλες τις ηλικίες διασκέδαση στον ήλιο.

 

Πάθος στις γενιές: αυτό το MINI και το ποδόσφαιρο έχουν από κοινού και αυτό είναι το συναίσθημα που το MINI Football οδηγεί στο στυλ του σπιτιού.

60 χρόνια στο δρόμο – οι αποσκευές.

Η τσάντα duffle αποτελεί από μόνη της ένα απόλυτο κλασικό, ακόμα περισσότερο με τη μορφή της τσάντας MINI Striped Duffle. Το αντιληπτό μοτίβο, το οποίο επίσης εμφανίζεται στον MINI Striped Shopper και στη μοντέρνα τσάντα MINI Striped Belt, αναδεικνύει την ρετρό εμφάνιση της τσάντας. Τα καροτσάκια και τα άλλα αξεσουάρ τελειοποιούνται από τα κομμάτια ταξιδιού στη νέα συλλογή.

60 χρόνια παιχνιδιού – τα προϊόντα των παιδιών.

Η βελτιστοποίηση του χώρου είναι από καιρό ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του μάρκας MINI. Το MINI Striped Toybox παρέχει στο δωμάτιο των παιδιών αρκετό χώρο αποθήκευσης για τα αγαπημένα παιχνίδια των μικρών παικτών. Επιπλέον, ένας πραγματικός μύθος παιχνιδιού παίρνει το
Επεξεργασία MINI 60 ετών: το MINI Striped Yo-Yo. Όπως και με το κιβώτιο παιχνιδιών και πολλά άλλα αξεσουάρ της γραμμής, διαθέτει τις αναγνωρίσιμες λωρίδες, σε αυτή την περίπτωση συγκεντρώνεται συγχρόνως σε έναν κύκλο.

Ένα από τα αδιαμφισβήτητα χαρακτηριστικά της συλλογής είναι το MINI Bulldog 2.0. Το χαλαρό σκυλί είναι ένας αξιόπιστος σύντροφος σε μεγάλες και μικρές περιπέτειες. Το σετ δώρου MINI Striped Baby, που περιλαμβάνει πέντε ξεχωριστά ζευγάρια κάλτσες και ριγέ καπέλο, αποτελεί ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο για νέους γονείς.

Το BMW Group

Με τις τέσσερις μάρκες BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών παγκοσμίως και προσφέρει επίσης οικονομικές και κινητές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Το δίκτυο παραγωγής της BMW Group περιλαμβάνει 30 μονάδες παραγωγής και συναρμολόγησης σε 14 χώρες. η εταιρεία διαθέτει παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

Το 2018, ο όμιλος BMW πούλησε πάνω από 2.490.000 επιβατικά οχήματα και πάνω από 165.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Τα κέρδη προ φόρων για το οικονομικό έτος 2017 ανήλθαν σε 10,655 δισ. Ευρώ, σε έσοδα ύψους 98,678 δισ. Ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου 2017, το BMW Group απασχολούσε 129.932 εργαζόμενους.

Η επιτυχία του BMW Group βασίστηκε πάντα σε μακροχρόνια σκέψη και υπεύθυνη δράση. Η εταιρεία έχει επομένως καθιερώσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξίας, ολοκληρωμένη ευθύνη για τα προϊόντα και σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των πόρων ως αναπόσπαστο μέρος της στρατηγικής της.

Σημείωση: Αυτό το δελτίο τύπου είναι ένα αντίγραφο 1: 1 του πρωτοτύπου που εκδίδεται από την έδρα MINI.

http://www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw